Ξεκίνησε το 7ο Αθλητικό Camp του Αθλητικού Οργανισμού – Εγγραφές για την κατασκήνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email

Ένα αθλητικό καλοκαίρι, γεμάτο παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες, χαρούμενο και ξένοιαστο, υπόσχεται στους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου του Αμαρουσίου, το 7ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου. Το Camp χωρίζεται σε 4 περιόδους, με την Α΄ περίοδο να έχει ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου. Οι χώροι διεξαγωγής του CAMP είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Μιχάλης Μανιός», οι εγκαταστάσεις του 15ου Δημοτικού Σχολείου και οι αθλητικές εγκαταστάσεις  «Football Club 55».

Mε αφορμή τη διεξαγωγή του 7ου Camp, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή και αυτή τη χρονιά, διοργανώνει το 7ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου, το οποίο αποτελεί πια καλοκαιρινό θεσμό για την πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης του Αθλητικού Camp εξασφαλίζει σίγουρη διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους γονείς ότι τα παιδιά τους αθλούνται και περνούν ευχάριστα στον χρόνο τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.»

Παράλληλα, άρχισαν οι εγγραφές για την κατασκήνωση του Δήμου Αμαρουσίου. Εκτός του Αθλητικού Camp, ο Δήμος Αμαρουσίου για 3η χρονιά φέτος, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές των μαθητών της πόλης και με το δυνατότερο χαμηλό κόστος συμμετοχής, δίνει την δυνατότητα να φιλοξενηθούν παιδιά σε κατασκήνωση. Το κόστος συμμετοχής κάθε παιδιού ορίζεται βάσει κοινωνικών κριτηρίων ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Φέτος, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου  θα συνεργαστεί με τις κατασκηνώσεις Ασημακοπούλου, που βρίσκονται στο 31ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή των Αφιδνών Αττικής. Η κατασκήνωση είναι άρτια εξοπλισμένη, τόσο από κτιριακή υποδομή όσο και από έμψυχο δυναμικό, δημιουργώντας έναν υπερπλήρη χώρο δραστηριοτήτων με άξονα τη δημιουργική απασχόληση-εκμάθηση και διασκέδαση των παιδιών.

Η κατασκήνωση θα διαρκέσει από 3 Αυγούστου ως 14 Αυγούστου. Δηλώσεις συμμετοχής ως 27 Ιουλίου, στον Αθλητικό Οργανισμό, τηλ. 2106107650 & 51.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ου Camp
Εγγραφές (με καταβολή του ποσού συμμετοχής και όλων των δικαιολογητικών, στο Αθλητικό Κέντρο, Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα)

Α΄ Περίοδος: 15-26 Ιουνίου
Β΄ Περίοδος: 29 Ιουνίου-10 Ιουλίου
Γ΄ Περίοδος: 13 Ιουλίου-24 Ιουλίου
Δ΄ Περίοδος: 21 Αυγούστου-11 Σεπτεμβρίου

Αθλητικοί χώροι :
• Εγκαταστάσεις Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Μιχάλης Μανιός»
• Εγκαταστάσεις 15ου Δημοτικού Σχολείου
• Αθλητικές Εγκαταστάσεις «Football Club 55»

Συνοπτικό πρόγραμμα Αθλητικού Camp
07.30 – 09.00: Συγκέντρωση παιδιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο
09.00 – 10.00 : 1η ενότητα αθλητικών δραστηριοτήτων
10.00 – 10.15 : Διάλειμμα
10.15 – 11.15 : 2η ενότητα αθλητικών δραστηριοτήτων
11.15 – 11.45 : Διάλειμμα
11.45 – 12.45 : 3η ενότητα αθλητικών δραστηριοτήτων
12.45 – 13.00 : Διάλειμμα
13.00 – 14.00 : 4η ενότητα αθλητικών δραστηριοτήτων
14.00 – 15.30 : Παραλαβή παιδιών από τους γονείς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο


(οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις αθλητικές δραστηριότητες της κάθε ενότητας στην έναρξη κάθε περιόδου).

Η μετακίνηση των παιδιών στους αθλητικούς χώρους γίνεται από τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε κατάλληλους και προσαρμοσμένους για την παιδική ηλικία αθλητικούς χώρους.

Το αθλητικό CAMP παρέχει :
• Με την εγγραφή του παιδιού ΔΩΡΕΑΝ αθλητική τσάντα
• Επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων με έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
• Επιλεγμένο διατροφικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις αναπτυξιακές ανάγκες του παιδιού και στις ενεργειακές δαπάνες της αθλητικής δραστηριότητας (χυμοί, γάλατα, γιαούρτια κ.λ.π)
• Ομιλίες και επισκέψεις διακεκριμένων αθλητών και ανθρώπων του αθλητισμού
• Θεωρητική προσέγγιση αθλημάτων και ιστορική τους εξέλιξη με εποπτικά μέσα (TV – DVD)
Κανόνες συμμετοχής στο Αθλητικό Camp
• Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα και συνοδεύεται υποχρεωτικά από ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου ή εν ισχύει Κάρτα Μέλους του Αθλητικού Οργανισμού
• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που κατοικούν στο Μαρούσι και αυτό πιστοποιείται με λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ
• Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν πιστά τα προγράμματα των αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί ή θα τροποποιηθεί από τους υπεύθυνους του Αθλητικού Camp
• Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι για την ασφάλεια τους να ακολουθούν  πιστά τις υποδείξεις των καθηγητών Φυσικής Αγωγής
• Ο γονέας κηδεμόνας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο Αθλητικό CAMP
• Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν τον εξοπλισμό των αθλητικών δραστηριοτήτων
• Τα μέλη που συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα
• Το μέλος που δεν εφαρμόζει τους κανόνες συμμετοχής θα αποκλείεται από το Αθλητικό Camp
• Μέγιστος αριθμός συμμετοχής είναι τα 300 άτομα ανά περίοδο
• Θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στην κατάθεση της αίτησης συμμετοχής
• Το ΑΟΔΑ έχει το δικαίωμα αλλαγής ή μεταβολής των παραπάνω όρων συμμετοχής


Περισσότερες πληροφορίες στο Αθλητικό Κέντρο, Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα, Δημοτικό Κολυμβητήριο «Μ. Μανιός», τηλ. 210 6107650 & 51.

Μετάβαση στο περιεχόμενο