Ξεκίνησε το 4ο παιδικό Φεστιβάλ των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού σταθμού Σωρού παρουσίασαν Θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια, τα οποία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα.
|download file .jpg 170Kb|


|download file .jpg 189Kb|


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010, το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολύ μουσική, τραγούδι, εκθέσεις ζωγραφικής & χειροτεχνίας, θεατρικά δρώμενα και καλλιτεχνικές δημιουργίες, που τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών φιλοτέχνησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με ενθουσιασμό και μεράκι και μας παρουσιάζουν με χαρά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, βρέθηκε χθες στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Σωρού, για να δει από κοντά τα θεατρικά δρώμενα που παρουσίασαν τα παιδιά του σταθμού.

Ο κ.Πατούλης, στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Αμαρουσίου αποτελούν πια το πρότυπο για πολλούς άλλους Δήμους της χώρας μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στα παιδιά μας, χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται και γίνονται πιο ποιοτικές, χάρη στις εργαζόμενες και το προσωπικό των Σταθμών, που είναι το μεγάλο μας στήριγμα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό. Η Δημοτική Αρχή, μέσα από ένα δίκτυο 13 πρότυπων Βρεφονηπιακών Σταθμών, οι οποίοι προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για τη δημιουργική απασχόληση και τη φροντίδα περισσότερων από 1000 παιδιών και μάλιστα με πολύ χαμηλά τροφεία, στηρίζει στην πράξη το έργο της εργαζόμενης μητέρας και θα συνεχίσει να το κάνει».


Μετάβαση στο περιεχόμενο