Ξεκίνησε το 3ο παιδικό Φεστιβάλ των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 109KB||donwload file .jpg 132KB|


 


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Μαΐου το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου «πλημμύρισε» από παιδικές φωνές και γέλια, με τον 2ο και τον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίων Αναργύρων να παρουσιάζουν μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, με μουσικά και θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις ζωγραφικής, εκθέσεις χειροτεχνίας και δημιουργίες των παιδιών, οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του τόνισε: «Είμαστε εδώ και στηρίζουμε της μητέρες στο δύσκολο έργο τους. Στους 12 Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Αμαρουσίου προσφέρουμε χρόνο με το χρόνο όλο και ποιοτικότερες υπηρεσίες στα παιδιά μας,  χάρη στις εργαζόμενες και το προσωπικό των Σταθμών το οποίο συγχαίρω για τη δουλειά που κάνουν».

Ο πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Κώστας Αντωνόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό, είπε: «Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ είναι μία εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπεύθυνες των σταθμών και το προσωπικό για τις προσπάθειες που κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι διαρκώς δίπλα μας και μας στηρίζει».

Στην έναρξη των εκδηλώσεων του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, γονείς και συγγενείς των παιδιών, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλόπουλος κ.α.

 


Μετάβαση στο περιεχόμενο