Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Εμβολιαστικό Κέντρο για τον ιό της γρίπης H1N1 στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 160KB|


|donwload file .jpg 414KB|


 


Γ. Πατούλης: «δημιουργούμε “ασπίδα άμυνας” έναντι της νέας γρίπης»

ʼρχισε σήμερα ο εμβολιασμός για τον ιό της γρίπης H1N1, στο Κέντρο Εμβολιασμού του Δήμου Αμαρουσίου που θα λειτουργήσει στο κτήριο του Κεντρικού ΚΑΠΗ (Περικλέους 22).

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, «Δημιουργούμε στον Δήμο Αμαρουσίου μια “ασπίδα άμυνας”, κατά της νέας γρίπης. Ξεκινάμε σήμερα τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και θα είμαστε στη διάθεση όποιου πολίτη θελήσει να εμβολιαστεί. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Οφείλουμε όλοι να κάνουμε το νέο εμβόλιο και να μην μας παρασύρει η “τρομολαγνεία” που υπάρχει. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για όλους.» 

Ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ κ. Π. Ευσταθίου αναφέρθηκε στην χρησιμότητα του εμβολίου: «Ξεκινάμε σήμερα στo Δήμο Αμαρουσίου το Κέντρο Εμβολιασμού και συνιστούμε σε όλους τους πολίτες, ειδικά τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, να εμβολιαστούν. Στις επόμενες 4 εβδομάδες αναμένεται να υπάρξει ανοδική πορεία των κρουσμάτων του ιού, γι’ αυτό και ο εμβολιασμός καθίσταται απαραίτητος», διευκρίνισε ο κ. Ευσταθίου.

Το Κέντρο Εμβολιασμού του Δήμου Αμαρουσίου θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 ως τις 18:00.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο