Ξεκίνησε σήμερα η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο, στην περιοχή της Κοκκινιάς Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης παρακολουθούν την κατεδάφιση του παλιού κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου-2ου Γυμνασίου, στη θέση του οποίου θα χτιστεί το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο.
|download file .jpg 138KB|


Ο κ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο κ. Καρλαύτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γαρδέλη, κατά την έναρξη των έργων κατασκευής του γυμναστηρίου.
|download file .jpg 126KB|Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Αμαρουσίου, στην περιοχή της Κοκκινιάς.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την περιοχή, το οποίο θα ενισχύσει και θα βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές του Αμαρουσίου, ενώ παράλληλα η πόλη θα αποκτήσει ένα κλειστό γυμναστήριο που θα αποτελέσει μια ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και άθλησης για τους νέους μας.


Τα έργα ξεκίνησαν με την κατεδάφιση του παλιού κλειστού γυμναστηρίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, του Αντιδημάρχου & προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Δ. Καρλαύτη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Επ. Γαρδέλη.


Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του που τα έργα για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου ξεκινούν «όπως ακριβώς είχαμε υποσχεθεί, στις διακοπές του Πάσχα, κατά τη διάρκεια που τα σχολεία είναι κλειστά, ώστε να μην υπάρχει ενόχληση στους μαθητές. Πολύ σύντομα οι κάτοικοι της Κοκκινιάς αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Αμαρουσίου, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο κλειστό γυμναστήριο. Δίνουμε προτεραιότητα στην ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας ενώ παράλληλα αξιοποιούμε και βελτιώνουμε τους ήδη υπάρχοντες. Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας δίνοντας μια ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας στους νέους του Αμαρουσίου».


Το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου είναι 450 ημέρες.


Μετάβαση στο περιεχόμενο