Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Δήμο Αμαρουσίου. Κατά της γρίπης εμβολιάστηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ και το προσωπικό των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 200KB|


 


Αντιγριπικός εμβολιασμός στα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009, στο Κεντρικό ΚΑΠΗ, από το ειδικευμένο προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου, με την οργανωτική επίβλεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Πουλόπουλου,  σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΚΑΠΗ δια του Πρόεδρου κ. Δημ. Καμπούκου.
         
Παράλληλα την ίδια μέρα, το προσωπικό των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών εμβολιάστηκε κατά της γρίπης στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου.

Παρόντες ο υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυϊατρείου κ. Αντ. Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Πουλόπουλος και ο Πρόεδρος των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Κων. Αντωνόπουλος.      

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε από την εθελόντρια γιατρό του Πολυϊατρείου κα Ελένη Μελιάδου και την υπεύθυνη των προγραμμάτων πρόληψης του Πολυϊατρείου κα Καίτη Σεβαστή.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο