Ξεκίνησε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αμαρουσίου για της πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Αλβανίας

Print Friendly, PDF & Email


Ο επικεφαλής της αποστολής, Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Ν. Δούσης-Ρασσιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα κ. Β. Μιναρόλι και ο 1ος γραμματέας της Αλβανικής Πρεσβείας, μπροστά στο φορτηγό του Δήμου Αμαρουσίου με την ανθρωπιστική βοήθεια.
|download file .jpg 131KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμό χαιρετισμό με τον Πρέσβη της Αλβανίας κ. Β. Μιναρόλι.
|download file .jpg 105KB|
 


 


Ένα φορτηγό του Δήμου Αμαρουσίου με είδη πρώτης ανάγκης, αναχώρησε σήμερα για την περιοχή του Νομού Σκόδρα της Αλβανίας, που επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες.
Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα κ. Β. Μιναρόλι επισκέφθηκαν τις αποθήκες του  Δήμου Αμαρουσίου στον ʼγιο Θωμά, από όπου ξεκίνησε το φορτηγό του Δήμου Αμαρουσίου, με τρόφιμα καθώς και κρεβάτια, κουβέρτες και στρώματα.
Ο κ. πρέσβης δήλωσε συγκινημένος και ικανοποιημένος για την άμεση αντίδραση του Δήμου Αμαρουσίου στο δράμα των κατοίκων της Αλβανίας, κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη για την ανθρώπινη προσφορά του.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Σε ζητήματα ανθρωπιάς δεν υπάρχουν σύνορα. Στέλνουμε σήμερα ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης ως ενίσχυση στον φίλο Αλβανικό λαό. Είμαστε πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι δεσμοί φιλίας της Ελλάδας με την Αλβανία είναι ισχυροί και ενισχύονται με τους χιλιάδες οικονομικούς μετανάστες από την γείτονα χώρα που μένουν και εργάζονται νόμιμα στη χώρα μας.»
Την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου στην Αλβανία, επικεφαλής της οποίας είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου κ. Νίκος Δούσης-Ρασσιάς, κάλυψαν ειδησεογραφικά τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο