Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 8ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 141Kb|

Ένα όμορφο καλοκαίρι υπόσχεται ο Αθλητικός Οργανισμός στους μαθητές της πόλης μας


Ξεκινά την Τρίτη 15 Ιουνίου, το 8ο Αθλητικό Camp 2010 του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός «Σπύρος Λούης».  Ένα καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και που δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου να απολαύσουν ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Αθλητικό Camp χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους:

Α΄ Περίοδος: 15 – 26 Ιουνίου
Β΄ Περίοδος:  28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου
Γ΄ Περίοδος:  12 – 23 Ιουλίου
Δ΄ Περίοδος: 30 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου

Στους μαθητές που συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp προσφέρεται επιλεγμένο διατροφικό πρόγραμμα, ενώ όλα τα παιδιά  συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κολύμβηση, τάε κβο ντο, τζούντο, βόλεϊ, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, τοξοβολία. Σε όλα τα αθλήματα τα παιδιά συνοδεύονται και καθοδηγούνται από τους έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής του Αθλητικού Οργανισμού.

Οι χώροι διεξαγωγής του CAMP είναι:
• Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Μιχάλης Μανιός».
• Οι εγκαταστάσεις του 15ου Δημοτικού Σχολείου.
• Οι αθλητικές εγκαταστάσεις  «Football Club 55».

Mε αφορμή τη διεξαγωγή του 8ου Camp, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές τους, η Δημοτική Αρχή προσφέρει και αυτή τη χρονιά τη δυνατότητα σε παιδιά της πόλης μας να απασχοληθούν ευχάριστα και δημιουργικά, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες που ωφελούν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Το πρόγραμμα του 8ου Αθλητικού Camp είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες που έχουν τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες. Με την καθοδήγηση και φροντίδα των έμπειρών καθηγητών τους, είναι βέβαιο ότι θα περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και πάνω απ’ όλα ασφαλές».

Η κατασκήνωση

Για τέταρτη χρονιά, ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές των μαθητών της πόλης μας σε οργανωμένη κατασκήνωση με το δυνατότερο χαμηλό κόστος συμμετοχής, το οποίο ορίζεται με βάση κοινωνικά κριτήρια. Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου συνεργάζεται με τις Κατασκηνώσεις Ασημακόπουλου, που βρίσκονται στο 31ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στις Αφίδνες Αττικής. Η κατασκήνωση είναι άρτια εξοπλισμένη και το έμπειρο προσωπικό της εγγυάται τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών. Όλα αυτά συνδυάζονται με 24ωρη ιατρική παρακολούθηση, σύγχρονους χώρους υγιεινής, αθλητικούς χώρους, πολιτιστικό κέντρο και πολλούς ακόμη χώρους ψυχαγωγίας.

Η κατασκήνωση θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 27 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή τόσο στην κατασκήνωση όσο και στο 8ο Αθλητικό Camp, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα.
Τηλέφωνο: 2106107650 & 51. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο