Ξεκινά στο Μαρούσι η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο, στην περιοχή της Κοκκινιάς

Print Friendly, PDF & EmailΗ μακέτα του νέου κλειστού γυμναστηρίου που θα κατασκευαστεί στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο, στην Κοκκινιά, η κατασκευή του οποίου θα ξεκινήσει λίγο πριν το Πάσχα.
|download file.jpg 145 KB|


ʼλλο ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή της Κοκκινιάς, αλλά και  θα ενισχύσει και θα βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, δίνοντας υγιείς διεξόδους ψυχαγωγίας στους νέους, πρόκειται να αρχίσει να υλοποιείται τις επόμενες μέρες.


Ο λόγος για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου- αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Αμαρουσίου, η προγραμματική σύμβαση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του οποίου υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τους εκπροσώπους της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας ΤΕΚΑΛ.


Η σύμβαση είναι ύψους 2.881.200 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι 450 ημέρες.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης, «Μια ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής γίνεται πράξη. Η ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας είναι προτεραιότητα για εμάς. Δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης ενώ παράλληλα βελτιώνουμε και αξιοποιούμε τους ήδη υπάρχοντες, δίνοντας μια ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και άθλησης στους νέους του Αμαρουσίου. Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο, στην περιοχή της Κοκκινιάς, είναι ένα έργο που είχαμε υποσχεθεί και που γίνεται πραγματικότητα. Μετά το τέλος των γραφειοκρατικών διαδικασιών, που ξεκίνησαν με την υπογραφή της σύμβασης με τον ΟΣΚ το 2008, οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου θα ξεκινήσουν στις επόμενες μέρες. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο να μην υπάρχει ενόχληση στους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Γι’ αυτό, και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, η έναρξη των εργασιών θα γίνει λίγο πριν το Πάσχα, κατά τη διάρκεια που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά».

Μετάβαση στο περιεχόμενο