Ξεκινά στις 12 Απριλίου ο Αντιφυματικός εμβολιασμός στα Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου από το Δημοτικό Πολυιατρείο

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπο από τον περσινό αντιφυματικό εμβολιασμό που έγινε στα Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 94 KB|


 


 


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης του Δήμου Αμαρουσίου και το Δημοτικό Πολυιατρείο, στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της Υγείας, πραγματοποιεί πρόγραμμα Δερμοαντίδρασης Μantoux και Αντιφυματικού Εμβολιασμού στα Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου (Α’ και Στ΄ τάξης)  από τις 12 Απριλίου 2010 έως τις 6 Μαΐου 2010.


Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας Ανατολικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών, και συμμετέχουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι εθελοντές του Δημοτικού Πολυϊατρείου, ιατρός Πνευμονολόγος κ. Β. Τσούτσος, η Παιδίατρος κ. Ελ. Μελιάδου  και οι επισκέπτριες Υγείας της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού χωριού κ. κ. Ε. Παπαγιάννη και Α. Βλάσση.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με αφορμή την έναρξη του προγράμματος τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά μας και θέλουμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες πρόληψης που είναι απαραίτητες.


Εφαρμόζουμε και φέτος, όπως και πέρσι, το πρόγραμμα Αντιφυματικού εμβολιασμού και Δερμοαντίδρασης Mantoux σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, έχοντας ως στόχο και ως πολιτική μας, τη διαρκή ενημέρωση και τη πρόληψη της υγείας, ώστε να μπορούμε όλοι να έχουμε μια καλύτερη ζωή.»
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο