Βράβευση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το ΣΕΓΑΣ στην επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια ΣΕΓΑΣ (1897-2017)

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Σας διαβεβαιώνω ότι από την πλευρά μας θα διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια την καλή και συστηματική συνεργασία των δύο θεσμών»

 

Στο πρόσωπο του Πρόεδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη τίμησε το θεσμό της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της εορταστικής επετειακής του εκδήλωσης, για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου, ο κ. Πατούλης βραβεύθηκε για την αρωγή και την πολύτιμη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΣΕΓΑΣ ήταν η πρώτη Αθλητική Ομοσπονδία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα στις 27 Φεβρουαρίου 1897.

Εκπροσωπώντας τον κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βρισκόταν στα Ιωάννινα για το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, την τιμητική διάκριση παρέλαβε εκ μέρους του, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη.

Η κα Χαλιώτη μετέφερε στον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο τον εγκάρδιο χαιρετισμό και το μήνυμα του κ. Πατούλη, στο οποίο επισημαίνει τα εξής:
 

«Πράγματι, ο θεσμός της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας. Επομένως, αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική διάκρισή  σας, ως εκπροσώπου του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σας διαβεβαιώνω ότι από την πλευρά μας θα διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια την καλή και συστηματική συνεργασία των δύο θεσμών, η οποία τελικά αποτελεί μια ουσιαστική προσφορά στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους.» 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, καθώς και άλλοι θεσμικοί Φορείς της Ελληνικής Πολιτείας, που στήριξαν διαχρονικά και στηρίζουν τον Ελληνικό Αθλητισμό και ειδικότερα τον στίβο.

 

Σχετικά αρχείαΒράβευση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το ΣΕΓΑΣ στην επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια ΣΕΓΑΣ (1897-2017)_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο