Βράβευση του Δήμου Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία

Print Friendly, PDF & Email

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη βράβευσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία σε ειδική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο για το επιτυχημένο πρόγραμμα που ακολουθεί ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Δήμου και των εντεταλμένων υπαλλήλων που έχουν αναλάβει την προστασία των αδέσποτων ζώων στην πόλη.

Το βραβείο του κου Πατούλη παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Φιλοζωϊκής Εταιρείας κ. Κώστα Ζώη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη εκλεγμένη για τα αδέσποτα ζώα της πόλης κα Ρένα Χαλιώτη,   στην οποία απονεμήθηκε επίσης βραβείο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προστασία τους.          

Στο χαιρετισμό της εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου η κα Χαλιώτη μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι « η Διοίκηση και προσωπικά ο Δήμαρχος μας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Γεώργιος Πατούλης αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια για την προστασία  των ζώων, εφαρμόζοντας στο Δήμο μας  ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, όπως όλοι γνωρίζουμε.

Σας συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο σας και σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας, που υπηρετεί ένα κοινό μας στόχο, την φροντίδα και την προστασία των ζώων.»    

 

 

 

Σχετικά αρχείαΒράβευση του Δήμου Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία


Βράβευση του Δήμου Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο