Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας Π. Λάιο, το Γ.Γ. Αθ. Καρακανίκο, την Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Ειρ.Κοντοπάνου, τον Υπεύθυνο Τεχν.Υποστήριξης Στ. Συμαντήρα και το μέλος Ευφρ.Ρηγάκη.
Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κο Γιώργο Πατούλη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας κος Παναγιώτης Λάιος για την κοινωνική προσφορά του και την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αμαρουσίου με τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη, μεταξύ των οποίων είναι και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου στο γραφείο του στο Δημαρχείο, όπου μαζί με τις θερμές ευχές για το νέο έτος τίμησε τον κο Πατούλη για την σημαντική εθελοντική προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο,καθώς και για την υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου.
Ο κος Πατούλης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. για την προσφορά του Συλλόγου, στους τομείς πυροπροστασίας και πυρασφάλειας τόσο στο Δήμο Αμαρουσίου, όσο και στον τομέα ευθύνης του ΣΠΑΠ, ευχήθηκε το 2014 να φέρει περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα σε όλους.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Καρακανίκος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Κοντοπάνου, ο Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Στέλιος Συμαντήρας και το μέλος Ευφροσύνη Ρηγάκη.