Βράβευση σχολικών τροχονόμων από το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 119KB|


|donwload file .jpg 86KB||donwload file .jpg 82KB|


 


Τους  Σχολικούς Τροχονόμους  βράβευσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης για την ανιδιοτελή προσφορά τους στη διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών και μαθητριών στα σχολεία της πόλης.

Σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε στο γραφείο του τους σχολικούς τροχονόμους, που τη σχολική χρονιά 2008 -2009 έγιναν οι «φύλακες άγγελοι» των παιδιών προς και από το σχολείο.

«Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστούμε για την εθελοντική σας προσφορά στη σχολική κοινότητα της πόλης μας. Το έργο που επιτελείται είναι πολύ σημαντικό, καθώς καθημερινά έχετε την φροντίδα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας στο σχολείο. Σας συγχαίρω για την ανιδιοτελή προσφορά σας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Οι σχολικοί τροχονόμοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από το κ. Δήμαρχο, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για την αναγνώριση του έργου τους από τη Δημοτική Αρχή.

Οι σχολικοί τροχονόμοι που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους την περίοδο 2008 – 2009 είναι:
–    Μηλίτσα Κώτσια, Δήμητρα Μήτσιου, Ελένη Παπαδημητρίου σχολικοί τροχονόμοι στο 3ο & 11ο Νηπιαγωγείο και 3ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο.
–   Φαίδρα Τσικούρια, Σοφία Πετροπούλου, Ιωάννα Μπογδάνου, σχολικοί τροχονόμοι στο 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο  Δημοτικό Σχολείο.
– Μάριαμ Σαρκισιάν, σχολική τροχονόμος στο 16ο Νηπιαγωγείο και 15ο Δημοτικό Σχολείο.
– Ευαγγελία Μόσχου – Λάμπρου, σχολική τροχονόμος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.
– Ελένη Κυπραίου, σχολική τροχονόμος στο 16ο Δημοτικό Σχολείο
– Ευδοξία Παπαθανάση, σχολική τροχονόμος στο 10ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου.
– Ερμιόνη Πούλιου, σχολική τροχονόμος στο 13ο Νηπιαγωγείο & 5ο Δημοτικό Σχολείο.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο