Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Πρωτοβουλίες που μεταλαμπαδεύουν στους  νέους μας τις αξίες του ανθρωπισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» θα έχουν πάντα την απόλυτη στήριξη και την αρωγή μας.»

Στη μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς  που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων και αγκαλιάστηκε  από το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την Πρόεδρό του κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης –Λυκόβρυσης.

Κεντρικά πρόσωπα στην ξεχωριστή αυτή βραδιά ήταν 400 και πλέον παιδιά από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης, του Α.Ο. Λυκόβρυσης, της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου Αθηνών, που «σκόραραν» κατά της επιθετικότητας εναντίον των παιδιών.              

Το έναυσμα για την έναρξη των αγώνων, έδωσε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανέφερε:

 «Οι πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς είναι τα παιδιά μας, που σε λίγο θα αγωνιστούν με πάθος, θα επιδιώξουν τη νίκη, αλλά με το σφύριγμα της λήξης και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα αγκαλιαστούν με τους συμπαίκτες τους, χωρίς να ξεχωρίζουν τη φανέλα που θα φορά ο καθένας.
 Γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι, τόσο στο γήπεδο, όσο και στη ζωή, το να “ανακαλύπτεις” αντιπάλους είναι εύκολο, αλλά το να αποχτάς πραγματικούς φίλους είναι ανεκτίμητο.»

Στη διάρκεια των αγώνων από τα μεγάφωνα του αθλητικού χώρου ακούγονταν σύνθημα- παρότρυνση προς τους παρευρισκόμενους να σπεύσουν να εγγραφούν ως δότες μυελού των οστών στους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»              

Απονέμοντας τιμητικές βραβεύσεις στα παιδιά των Ακαδημιών, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους συμμετέχοντες αθλητές στο τουρνουά, υπογραμμίζοντας ότι «πρωτοβουλίες όπως αυτή που μεταλαμπαδεύουν στους  νέους μας τις αξίες του ανθρωπισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» θα έχουν πάντα την απόλυτη στήριξη και την αρωγή μας.»            

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη ανανέωσε το αθλητικό ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, σε μια διοργάνωση που θα αγκαλιάσει όλα τα Βόρεια Προάστια.

 

Σχετικά αρχείαΒράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (1)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (2)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (3)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (4)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (5)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (6)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (7)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (8)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (9)


Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των παιδιών από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική βραδιά του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (10)

Μετάβαση στο περιεχόμενο