Βιωματική εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια και πρόληψη από το Δήμο Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς

Print Friendly, PDF & Email
 


Βιωματική εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια και πρόληψη με τη χρήση προσομοιωτών διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με  το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς.
Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η καθοδήγηση από τους ειδικούς των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη για  αποφυγή τροχαίου ατυχήματος, στα οποία δυστυχώς η χώρα μας καταγράφει τα περισσότερα θύματα στην Ε.Ε. αναλογικά με τον πληθυσμό της, με εξαιρετικά υψηλό κοινωνικό και οικονομικό κόστος.


Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ευτέρπης (Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 και ώρα από 10:00 π.μ. έως 14:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό


Για την υλοποίηση του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν: προσομοιωτής ανατροπής αυτοκινήτου, προσομοιωτής πρόσκρουσης, συσκευή μέτρησης χρόνου αντίδρασης και απόστασης ακινητοποίησης, ζυγαριά συσχέτισης βάρους- ταχύτητας, γυαλιά προσομοίωσης μέθης και δραστηριότητα απόσπασης προσοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο