Βανδαλισμός σε βάρος της περιουσίας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΌ,τι απέμεινε από την πινακίδα που είχε αναρτήσει ο Δήμος Αμαρουσίου στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του στην Αγία Φιλοθέη.
|download file .jpg 220KB|


Γ.Πατούλης: Η δέσμευση μας θα γίνει πράξη. Το σχολείο στην Αγία Φιλοθέη θα κατασκευαστεί, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους είτε όχι.


ʼγνωστοι αφαίρεσαν χθες τη νύχτα την πινακίδα που είχε αναρτήσει ο Δήμος Αμαρουσίου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του που βρίσκεται στην πολεοδομική ενότητα Αγίας Φιλοθέης, με την οποία ενημερώνονταν οι πολίτες ότι στο συγκεκριμένο οικόπεδο πρόκειται να κατασκευαστεί σχολείο.


Το οικόπεδο είχε παραχωρηθεί πρόσφατα από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου στο Δήμο Αμαρουσίου ύστερα από επίμονη διεκδίκηση της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Η παραχώρηση έγινε με σκοπό να κατασκευαστεί από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ) στην έκταση αυτή ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα (Γυμνάσιο και Λύκειο), που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της συγκεκριμένης γειτονιάς.


Με αφορμή το γεγονός της αφαίρεσης της πινακίδας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:


Φαίνεται ότι ορισμένοι έχουν ενοχληθεί από την επιτυχημένη διεκδίκηση του Δήμου μας και την παραχώρηση του συγκεκριμένου οικοπέδου από την Κ.Ε.Δ. Πιθανόν είχαν άλλα σχέδια αξιοποίησης της έκτασης κι εμείς τους τα χαλάσαμε. Σε κάθε περίπτωση θέλω να στείλω στους γνωστούς αγνώστους το ξεκάθαρο μήνυμα πως τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Η δέσμευση μας θα γίνει πράξη. Το σχολείο στην Αγία Φιλοθέη θα κατασκευαστεί, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους, είτε όχι. Όλοι μαζί, Δήμος, μαθητές και κάτοικοι θα αγωνιστούμε ως το τέλος προκειμένου η Αγία Φιλοθέη να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές για τα παιδιά μας σχολικό συγκρότημα‘.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο