Β’ Δημόσιος Απολογισμός Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009 και ώρα 19:00 Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης «δίνει λογαριασμό» στους πολίτες  και παρουσιάζει το έργο της Δημοτικής Αρχής, στο Β’ Δημόσιο Απολογισμό  την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009 και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Β. Όλγας 12, πλησίον ΗΣΑΠ).


Στον Β’ Δημόσιο Απολογισμό ο κ. Πατούλης θα αναφερθεί διεξοδικά, μεταξύ άλλων, στα έργα που έχουν υλοποιηθεί για την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της γειτονιάς  και την προστασία του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, θα επισημάνει τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τη Δημοτική Αρχή για την ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ της πόλης, ώστε ο Δήμος Αμαρουσίου να είναι αρωγός των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.          


Με αφορμή τον Β’ Δημόσιο Απολογισμό ο κ. Δήμαρχος σημειώνει:
« Το 2007 ήταν χρονιά σχεδιασμού. Από το 2008 ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος μας, τα έργα, οι παρεμβάσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.
Χρόνο με το χρόνο, οι πολίτες διαπιστώνουν ότι γίνεται όλο και περισσότερο έργο σε όλο το Μαρούσι, σε κάθε γειτονιά.


Και με το έργο αυτό βάζουμε ισχυρές βάσεις για να ξανακάνουμε το Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη,  Μητροπολιτικό Κέντρο των Βορείων Προαστίων.
Για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ισχυρό, κοντά στον πολίτη.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο