Τρυφερό τετ-α-τετ του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τα παιδιά από τον κλάδο Αστεριών του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Print Friendly, PDF & Email     
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, των παιδιών του κλάδου Αστεριών του Τοπικού Τμήματος, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνάντηση γνωριμίας με τα Αστέρια του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. 


 


Μία «τρυφερή» συνάντηση με παιδιά ηλικίας 5- 7 ετών από τον κλάδο των  Αστεριών του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του στο Δημαρχείο.


Η επίσκεψη των Αστεριών στον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, με τη συνοδεία της Εφόρου του Τοπικού Τμήματος και Αρχηγού του 1ου Γαλαξία Αμαρουσίου κα Μάνιας Ρήγα και του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου κα Βίκυς Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής θεματικής ενότητας «Γνωρίζω την Πόλη μου».


Τα παιδιά αφού περιηγήθηκαν σημαντικά σημεία ιστορικού και πολιτιστικού  ενδιαφέροντος, όπως το Μνημείο Ηρώων, το Παλαιό Δημαρχείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη κ.α. προκειμένου να γνωρίσουν το Μαρούσι, ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου κατά τη διάρκεια της θερμής φιλοξενίας τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον κο Πατούλη, για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του πρώτου πολίτη της πόλης, ενώ γνώρισαν από κοντά και μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.                            


Τη γνωριμία με την πόλη του Αμαρουσίου θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κλάδοι του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο