«Τρέχουμε για καλό σκοπό»-Συνέντευξη Τύπου με το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και την Εκδότρια, Διευθύντρια του TheTOC.gr Έ. Στάη, ενόψει του αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON

Print Friendly, PDF & Email
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 11:30π.μ. Δημαρχείο Αμαρουσίου
 

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON για την  υποστήριξη όσων εκ των συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη θα παραχωρηθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:30π.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στη Συνέντευξη Τύπου  θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, η Εκδότρια, Διευθύντρια του TheTOC.gr κα Έλλη Στάη, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Wind Hellas κος Γιώργος Τσαπρούνης  και η κορυφαία Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.   
 

Τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο ΟΑΚΑ, που συνδυάζει την ψυχική και σωματική ευεξία με το πνεύμα των Χριστουγέννων, διοργανώνει το TheTOC.gr με την οργανωτική συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου.      
      
Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής είναι η ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές  δυσκολίες.       

Μετάβαση στο περιεχόμενο