Τους νεαρούς λάτρεις της 7ης τέχνης καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email

Με τη δωρεάν προβολή της παιδικής ταινίας «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» έκανε πρεμιέρα ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» για τη φετινή χρονιά. Τους μικρούς θαμώνες καλωσόρισε στο σινεμά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους οποίους και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Μαζί με τα παιδιά, ο κ. Πατούλης, καλωσόρισε και τους μεγάλους της παρέας στους οποίους και ανέφερε:

«Επιθυμία μας είναι ο δημοτικός κινηματογράφος της πόλης μας να αποτελεί το φιλόξενο στέκι για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, και να τους προσφέρει όμορφη συντροφιά τα καλοκαιρινά τους βράδια. Θέλουμε αυτή η επιλογή διασκέδασης να είναι προσιτή σε όλους τους συμπολίτες μας για αυτό και διατηρούμε στα χαμηλότερα επίπεδα το εισιτήρια και εφαρμόζουμε και εκπτώσεις για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού».

Συντροφιά στους μικρούς θεατές πριν την έναρξη της προβολής κράτησε ο κωμικός ηθοποιός Γιώργος Μακρής.

Παρόντες ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 42, Μαρούσι (δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο).

 

Σχετικά αρχείαΤους νεαρούς λάτρεις της 7ης τέχνης καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος»_1


Τους νεαρούς λάτρεις της 7ης τέχνης καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο