Τους μαθητές Αμαρουσίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2015 βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Τους 509 μαθητές από τα δημόσια σχολεία της πόλης του Αμαρουσίου  που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας επιβράβευσε και εφέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕcademy.

Παρουσία των καθηγητών, των γονέων, των συγγενών αλλά και των φίλων των μαθητών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Γιώργος Πατούλης απένειμε τους τιμητικούς επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές, με τις θερμότατες ευχές του για μία επιτυχημένη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
« Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, τους μαθητές της πόλης μας που πετύχατε την εισαγωγή σας σ’ ένα από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Σε ένδειξη αναγνώρισης της επίπονης προσπάθειας σας και της προσήλωσης σας στο στόχο, σας  απονείμουμε τον τιμητικό αυτό έπαινο και σας διαβεβαιώνουμε ότι μας κάνατε υπερήφανους όλους. Εσείς είστε η γενιά που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Με προσπάθεια, επιμονή και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας θα υπερβείτε την παρούσα δυσμενή συγκυρία και θα οικοδομήσετε ένα καλύτερο αύριο για εσάς και την πατρίδα μας. Σας συγχαίρω ολόψυχα για την επιτυχία σας και σας εύχομαι να εκπληρώσετε τα όνειρα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης κατά την απονομή των τιμητικών επαίνων. 
Παράλληλα, συνεχάρη τους γονείς και τους καθηγητές για τη σημαντική συμβολή τους στην πορεία των μαθητών προς την επιτυχία.

Οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας είναι από: το 1ο Λύκειο , 2ο Λύκειο, 3ο Λύκειο, 4ο Λύκειο, 5ο Λύκειο, 6ο Λύκειο, 8ο Λύκειο, 9ο Λύκειο, το Πειραματικό Αναβρύτων, το 1ο ΕΠΑΛ, το 2ο ΕΠΑΛ και το ΕΠΑΛ Αναβρύτων.

Από τους 509 μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στους οποίους απενεμήθη τιμητικός έπαινος, οι  22 μαθητές αρίστευσαν συγκεντρώνοντας βαθμολογία άνω του 18,5.  Ο πρώτος εξ αυτών από το Πειραματικό Αναβρύτων έλαβε μαζί με τον τιμητικό έπαινο μία φωτογραφική μηχανή και οι υπόλοιποι αριστούχοι από ένα  Power Bank, ευγενική προσφορά της εταιρεία ηλεκτρονικών “SONY”.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ενώ παρέστησαν: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Δημήτρης Σμυρνής και Κατερίνα Φραγκάκη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά  για τη φιλοξενία τη Διοίκηση της ΟΤΕcademy και την εταιρεία “SONY” για την ευγενική προσφορά των δώρων στους αριστούχους μαθητές.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βραβεύει μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση_2


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βραβεύει μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση_3


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 1Ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 2ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 3ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 4ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και η Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Βλάχου Σταματάκη με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 5ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Ρώτας με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 6ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Π. Κόνιαρης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 8ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Επ. Κατσιγιάννης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 9ο Λύκειο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχος Δ. Καρλαύτης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το Πειραματικό Αναβρύτων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχος Δ. Καρλαύτης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 2ο ΕΠΑΛ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχος Δ. Καρλαύτης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 1ο ΕΠΑΛ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Επ. Κατσιαγιάννης με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το ΕΠΑΛ Αναβρύτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο