Τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία επισκέφθηκε και αντάλλάξε ευχές για το νέο έτος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης,  κατά την επίσκεψή του στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
|download file .jpg 135KB|Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τον γ.γ. του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Σπύρο Μπόγδανο, ανταλλάσσουν ευχές για το νέο έτος.
|download file .jpg 81KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης ανταλλάσσει ευχές  με τους εργαζόμενους στα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 81KB|


  


Τους εργαζόμενους στα  εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρλαύτη, την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κα. Ρένα Χαλιώτη και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΑΔΑ  κ. Θανάση Βελή.


Ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους για το νέο έτος, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Παράλληλα, εκφράζοντας την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, υπογράμμισε ότι «αυτές λειτουργούν άψογα», προσθέτοντας ότι
«γι’ αυτό ακριβώς, όλοι οι εργαζόμενοι των εξωτερικών συνεργείων που ανήκουν στη ΔΕΑΔΑ θα μετακινηθούν συνολικά στο Δήμο, τα νομικά πρόσωπα ή τις επιχειρήσεις του, εκτός εάν κάποιος οικειοθελώς ζητήσει να μετακινηθεί εκτός Δήμου».
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΤΕΔΚΝΑ πρόσθεσε ότι «καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια και ασκείται πίεση στην κυβέρνηση, ώστε να ανανεωθούν όλες οι ετήσιες συμβάσεις, παρά τον περιορισμό που έχει βάλει το Υπουργείο Εσωτερικών.»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο