Τους 15 νέους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με 15 ακόμη εργαζόμενους οκτάμηνης σύμβασης από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ ενδυναμώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, καλύπτοντας ανάγκες των Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών, αλλά και της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τους νέους εργαζόμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σπύρου Σταθούλη, Βασίλη Κόκκαλη, Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου επί θεμάτων δημοτικής συγκοινωνίας, δημοτικής κυκλοφορίας κου Γεώργιου Ζήκου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Γεώργιου Διδασκάλου.     

Ο κ. Πατούλης αφού χαιρέτησε έναν –έναν τους νέους εργαζόμενους,  σημείωσε ότι «στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τη δυνατότητα να εργαστείτε στο Δήμο Αμαρουσίου βάσει της ειδικότητάς σας, ενώ αυτό που ζητάμε από εσάς είναι η αυταπάρνηση πάνω στα ζητήματα της εργασίας και ο σεβασμός στον πολίτη, τον οποίο και εμείς και εσείς υπηρετούμε.

Ως μια μεγάλη οικογένεια είμαστε ανοικτοί να σας στηρίξουμε σε κάθε δικό σας πρόβλημα. Σας καλωσορίζουμε στο Δήμο και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας» υπογράμμισε.  

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αφού αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε εργαζόμενο και στην υπηρεσία την οποία τοποθετείται , τους προσέφερε το εγχειρίδιο « Πρώτες Βοήθειες για Όλους» που έχει συγγράψει ο ίδιος ως γιατρός ορθοπεδικός.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου είχαν ενισχυθεί με 37 ακόμη νέους εργαζόμενους από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, που κάλυψαν κυρίως ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Συνολικά, το τελευταίο δίμηνο έχουν ενταχθεί 137 εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, ενώ αναμένονται και νέες προσλήψεις στο επόμενο διάστημα.

 

Σχετικά αρχείαΤους 15 νέους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στο Δήμο Αμαρουσίου_1


Τους 15 νέους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στο Δήμο Αμαρουσίου_2


Τους 15 νέους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στο Δήμο Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο