Τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τίμησε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την προσφορά του στον Σύνδεσμο

Print Friendly, PDF & EmailΚατά τη βράβευση του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδη.Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση βράβευσης.


Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ανάμεσα σε άλλους παράγοντες που έχουν συμβάλει σε επίπεδο διαχείρισης θεμάτων πολιτικής προστασίας, βράβευσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων σε εκδήλωση που πραγματοποίησε.


Ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, βράβευσε τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη, για την προσφορά του στον Σύνδεσμο αλλά και την πολύ καλή συνεργασία που έχει προωθήσει με τους υπεύθυνους πολιτικής προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.


Για την προσφορά τους στην προώθηση του έργου της πολιτικής προστασίας τιμήθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Ιωάννης Καρακώστας, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων Υπαστυνόμος Φώτης Κεφαλάς. Χορηγοί, εργαζόμενοι καθώς και εθελοντές που έχουν στηρίξει με τη συνεργασία και την εργασία τους σκοπούς της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας ήταν, επίσης, ανάμεσα στους βραβευθέντες.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, αντιπροσωπεία του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο