Τον Πρόεδρο του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ευχαριστεί ο Ελληνικός Οργανισμός Ψυχοθεραπείας & Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση

Print Friendly, PDF & Email

Για την περιεκτική παρουσίαση των δράσεων του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) στα γραφεία του στην Κηφισιά, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δικτύου και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, με μήνυμά του ο Ελληνικός Οργανισμός Ψυχοθεραπείας & Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση (HOPE in GA).


Το μήνυμα έχει ως εξής:


«Κύριε Δήμαρχε,


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ολοκληρωμένη παρουσίασή σας και την ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε τη διάλεξή σας με θέμα: «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας» στην έδρα του Οργανισμού μας.


Ήταν μεγάλη ικανοποίηση για τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Οργανισμού Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση, η συμμετοχή διαφόρων εκπροσώπων του Δικτύου από το Δήμο Αμαρουσίου, το Δήμο Αλίμου, το Δήμο Ιερά Πόλεως Μεσολογγίου καθώς και το Δήμο Κηφισιάς.


Σας υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Οργανισμού μας είναι διαθέσιμα για εθελοντική συνεργασία στα προγράμματα ψυχικής υγείας που υπάρχουν στο Δίκτυο.


Με τιμή,
Μαργαρίτα Κρητικού
Ψυχίατρος, Ομαδική Αναλύτρια
Γενική Διευθύντρια της Παιδείας»

Μετάβαση στο περιεχόμενο