Τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου έως τη λήξη της τρέχουσας θητείας στις 31 Αυγούστου 2019, συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Βλαχοπιώτη, που εξελέγη προ ημερών σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος σε συνέχεια σχετικής εισήγησης της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, συνεχάρη τον Θανάση Βλαχοπιώτη, για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο στο ανώτατο θεσμικό όργανο της πόλης.

«Η εκλογή του Θανάση Βλαχοπιώτη, στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, ενός προσώπου ευρείας αποδοχής, καταξιωμένου στον επαγγελματικό στίβο και αξιόμαχου αυτοδιοικητικού στελέχους της παράταξής μας, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για το μεταβατικό αυτό χρονικό στάδιο μέχρι την ολοκλήρωση της παρουσίας αυτοδιοικητικής θητείας. Η αποχή του, επίσης, από τις επερχόμενες εκλογές ήταν ένα πρόσθετο κριτήριο στην εισήγησή μας προς το πρόσωπό του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και στα μελλοντικά του βήματα».

 

 

 

Σχετικά αρχείαΤον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο