Τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δώρισε στον κ. Κύριλλο το βιβλίο με την ιστορία του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 100Kb| 


 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης έκανε μια πλήρη ενημέρωση στον νέο Μητροπολίτη για τους Ιερούς Ναούς που υπάρχουν στην πόλη του Αμαρουσίου αλλά και για όσους πρόκειται να κατασκευαστούν ακόμη, ενώ συζητήθηκε με ποιον τρόπο μπορεί να παρέμβει η Μητρόπολη στο Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης, ώστε να μπορεί αυτό να λειτουργεί για κάποιες ημέρες το χρόνο.


Επίσης ο κ. Πατούλης έθεσε στο κ. Κύριλλο τα εξής θέματα:


• Την δημιουργία βοηθητικών χώρων στον περιβάλλοντα χώρο του Ι. Ν. της Παναγίας Νερατζιώτισσας, σε συνεννόηση με την Ναοδομία.
• Την ανακαίνιση των δεκάδων εξωκλησίων του Αμαρουσίου
• Τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σε απόρους των ενοριών της Μητροπόλεως.


Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Πατούλης δώρισε στον κ. Κύριλλο το βιβλίο με την ιστορία του Αμαρουσίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την ενημέρωση που είχε, και εξέφρασε την επιθυμία να ανταποδώσει την επίσκεψη του κ. Δημάρχου, ενώ τονίστηκε ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού θα είναι συνεχής και αγαστή.


  
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο