Τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Γαστούνης για την διάθεση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Γαστούνης Αλέξιος Καστρινός για την διάθεση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Γαστούνης.


Επίσης, στην επιστολή του ο κ. Καστρινός αναφέρεται στο εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα και την άψογη παρουσία  της Φιλαρμονικής και εκφράζει την ελπίδα, ο Δήμος Γαστούνης να έχει και του χρόνου τη χαρά να φιλοξενήσει τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου στα Ανθεστήρια Γαστούνης 2010.     


Η επιστολή έχει ως εξής:


Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
    Μέσω της επιστολή αυτής επιθυμούμε θερμά να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική «διάθεση» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου και στις φετινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Γαστούνης.
     Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι ιδιαίτερα εξαιρετική τιμή και χαρά τόσο δική μας όσο και των συμπολιτών μας, να έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε μουσικά σύνολα ανάλογου επιπέδου.
     Για μια φορά η Φιλαρμονική σας υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων της μας προσέφερε ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα το οποίο καθήλωσε στην κυριολεξία όλους τους παρευρισκόμενους και απέσπασε εξόχως κολακευτικά σχόλια τόσο για την επιλογή του προγράμματος της όσο και για άρτια εμφάνισης της.  
    Ευελπιστώντας ότι και του χρόνου, στα Ανθεστήρια Γαστούνης 2010, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε και πάλι τη Φιλαρμονική σας όσο και εσάς προσωπικά, σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά.                         Με τιμή
Ο Δήμαρχος Γαστούνης


Αλέξιος Αθ. Καστρινός

Μετάβαση στο περιεχόμενο