Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, επισκέφτηκε ο δικηγόρος Μιχάλης Δερμιτζάκης, με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου «Αναζητώντας το Ήθος»

Print Friendly, PDF & Email

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε στο γραφείο του ο δικηγόρος Μιχάλης Δερμιτζάκης, με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου «Αναζητώντας το Ήθος», με κοινωνικό, πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο.

Στη διάρκεια της δια ζώσης επικοινωνίας τους, ο κ. Δερμιτζάκης, συνεχάρη τον κ. Πατούλη, για έργο του και την έντονη δραστηριοποίησή του σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του Πολίτη.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, τον συνεχάρη για τη νέα του εκδοτική προσπάθεια «που περιγράφει τα βιώματα του συγγραφέα, καταγράφει την αγωνία του για το μέλλον της πατρίδας μας και κυρίως για το μέλλον της νέας γενιάς». Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, του ευχήθηκε «Το Ήθος» να είναι καλοτάξιδο και διδακτικό για όλους.

 

Σχετικά αρχείαΤον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, επισκέφτηκε ο δικηγόρος Μιχάλης Δερμιτζάκης, με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου «Αναζητώντας το Ήθος»_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο