Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ευχαριστεί με επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. για την υποστήριξη στο έργο του

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε προς τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέας Μαρτίνης για την υποστήριξη της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών στο πολύ σημαντικό θέμα των Πρώτων Βοηθειών, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών. 


Η διάθεση σας προσθέτει ο κ. Μαρτίνης αποδεικνύει τη ευαισθησία σας στα θέματα υγείας των πολιτών και αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.       


Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:


Κύριε Δήμαρχε,


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία των διήμερων εκδηλώσεων μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στο Δήμο μας.
 
Συγκεκριμένα σας ευχαριστούμε για τη διάθεση του ειδικού περιπτέρου που στήθηκε στο σταθμό ΗΣΑΠ, της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, καθώς και την προσφορά του διαφημιστικού και εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιήθηκε.
 
Η διάθεσή σας να υποστηρίξετε τις προσπάθειές μας για την ενημέρωση των πολιτών σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι οι Πρώτες Βοήθειες, αποδεικνύει την ευαισθησία σας στα θέματα υγείας των πολιτών και αποτελεί για μας αναγνώριση των προσπαθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.


Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε μελλοντική συνεργασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο