Το τουρνουά μπάσκετ του Τοπικού Συμβουλίου Νέων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από το τουρνουά μπάσκετ ,που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».
|download file .jpg 119Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Θ. Βλαχοπιώτης έπαιξαν με ομάδα αντιπροσωπευτική του ΤΟ.ΣΥ.Ν. ένα παιχνίδι, μπροστά στο νεανικό κοινό.
|download file .jpg 120Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σπ. Σταθούλη, τον Πρόεδρο του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θ. Βλαχοπιώτη και νέους της πόλη μας που συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3».
|download file .jpg 130Kb||download file .jpg 127Kb|


Περισσότεροι από 200 νέοι της πόλης συμμετείχαν για δεύτερη χρονιά στο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3», που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»,την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010.   


Το τουρνουά μπάσκετ παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παράλληλα συνομίλησε με τους νέους, μοιράστηκε  τις ανησυχίες τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.     
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του, τόσο στους αθλητές για τη συμμετοχή στο τουρνουά, όσο και στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη. 
Από την πλευρά τους, οι νέοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρει στη νεολαία της πόλης δημιουργικές διεξόδους, όπως το «Στέκι Νέων» που πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί στην Κοκκινιά.     
Μετά το τέλος των αγώνων, ο κ. Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπύρος Σταθούλης απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές.
Η 1η νικήτρια ομάδα  κέρδισε 4 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (προσφορά από το φροντιστήριο Γνώμων), 4 δερμάτινες μπάλες (Προσφορά του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου και 1 μπουκάλι στο Bar Imagine (Σπύρου Λέκκα – Μαρούσι).
Η 2η ομάδα, κέρδισε 150€ από το φροντιστήριο Ακάδημος + 50 € από το ταμείο του Τοπικού Συμβουλίου και 4 δερμάτινες μπάλες. *Τα χρήματα θα δοθούν ως δωροεπιταγή για κατάστημα του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου επιλογής των νικητών.
Και η 3η νικήτρια ομάδα, κέρδισε 4 δωροεπιταγές των 50,00€ από το κατάστημα Καραπάνος (Οδός Σπύρου Λέκκα στο Μαρούσι) και 4 αρώματα (προσφορά του Hondos Center).
Νικητής στο διαγωνισμό τρίποντων αναδείχθηκε ο Θανάσης Θάνος που κέρδισε ένα κινητό ( προσφορά από τα ΟΤΕ Shop Αμαρουσίου). 
Στο περιθώριο του τουρνουά, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Θανάση Βλαχοπιώτη έπαιξαν με ομάδα αντιπροσωπευτική του ΤΟ.ΣΥ.Ν. μπροστά στο νεανικό κοινό. 


Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Πέππας, Αντ. Παρτσινέβελος και Ν. Δούσης Ρασσιάς.       

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο