Το θρίαμβο της «Ειρήνης» στην ομώνυμη αριστοφανική κωμωδία παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές στο Αμαλίειο θέατρο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από την κωμωδία «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τους πρωταγωνιστές και το χορό επί σκηνής.


Την αντιπολεμική oυτοπία του Αριστοφάνη «Ειρήνη» σε παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, σε έναν από τους τελευταίους σταθμούς της παράστασης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της ανά την Ελλάδα.


Η διαχρονική κωμωδία σε μετάφραση Κ. Μύρη, σκηνοθεσία Σ. Χατζάκη, και με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο ρόλο του Τρυγαίου, Φάνη Μουρατίδη, στο ρόλο του Ερμή, και Γιώργο Κωνσταντίνου, στο ρόλο του ποιητή της παράβασης του έργου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο ακροατήριο, το οποίο επεφύλαξε ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές.


Σημειώνεται ότι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Επόμενος σταθμός του Φεστιβάλ είναι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 με τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη.


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.

Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο