Το θέμα της αποπεράτωσης του Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου και το ζήτημα για τα Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον εφημέριο και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Αγία Φιλοθέη μαζί με πλήθος πιστών.
|download file .jpg 122 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον εφημέριο του Ι.Ν. πατέρα Θεοφάνη συζήτησαν το θέμα της αποπεράτωσης του ναού και το ζήτημα για το Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης.
|download file .jpg 107 KB|


Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος πιστών.


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με  τον εφημέριο του Ναού πατέρα Θεοφάνη και την Εκκλησιαστική Επιτροπή για το θέμα που αφορά στην αποπεράτωση του Ναού, καθώς και για το σοβαρό ζήτημα που αφορά στο οικόπεδο που βρίσκεται το Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο