Το θεατρικό έργο ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη  που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππα και πλήθος θεατών παρακολουθούν την θεατρική παράσταση ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα του Κ.Τ.Π.Ο δάσκαλος  της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σκηνοθέτης του έργου ο «Πλούτος » Αντ. Περπινιάς επί σκηνής με μέλη της θεατρικής ομάδας.


 


Μία επίκαιρη κωμωδία τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, στο κλειστό θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου σπουδών.     


Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησε μαζί με πλήθος θεατών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.
Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης εξήρε τη σημαντική συνεισφορά της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, αλλά και των όμορων Δήμων, που με αστείρευτο μεράκι και πάθος ανεβάζουν τα τελευταία χρόνια διαχρονικά, δημοφιλή θεατρικά έργα, αντάξια μεγάλων θεατρικών σκηνών. 


Ο δάσκαλος της θεατρικής ομάδας και σκηνοθέτης Αντώνης Περπινιάς στο μήνυμα του σημειώνει ότι «η συμμετοχή, η συνεργασία, η δημιουργία και το αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί σε όλα τα θεατρικά μας ταξίδια, που έχουν δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουν πάνω από 150 σπουδαστές στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.»
Ο κος Περπινιάς εκφράζει ένα θερμό ευχαριστώ στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία που δείχνει για τον πολιτισμό και για τη δυνατότητα που παρέχει στους δημότες να δημιουργούν καλλιτεχνικά ομορφαίνοντας τη ζωή μας και την πόλη του Αμαρουσίου.     


Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού έχει ανεβάσει από το 2008 έως σήμερα τα θεατρικά έργα:


– Το Σπίτι της Μπερνάντα ʼλμπα, του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (2008)
– Λυσιστράτη του Αριστοφάνη (2009)
– Εκκλησιάζουσες, του Αριστοφάνη (2010)
– Το Μεγάλο μας Τσίρκο, του Ιάκωβου Καμπανέλλη (2011)                    
– Ανθρώπινες Στιγμές Γύρο Από Ένα Τραπέζι,(σκηνές από έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) (2012)
– Ω, Τι Κόσμος Μπαμπά, του Κώστα Μουρσελά (2012)
– Μπλέκοντας… ρόλους, (σκηνές από έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου (2013)
– Πλούτος, του Αριστοφάνη (2013)   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο