Το «θαλασσινό ταξίδι» των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους εκατοντάδες γονείς που συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη μεγάλη γιορτή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών,παρουσία  εκατοντάδων γονέων που κατέκλυσαν το γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του κα. Μαρίνα Σταυράκη μαζί με εκατοντάδες γονείς παρακολουθούν τους μικρούς φίλους των Παιδικών Σταθμών στο θαλασσινό ταξίδι, γεμάτο με χρώματα, ρυθμό, τραγούδια και παιχνίδια.

Στιγμιότυπα από τους θαλασσινούς κόσμους που ταξίδεψαν τους θεατές τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, ζωντανεύοντας το παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά «Το μαγικό κοχύλι της γοργόνας».


Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας με το δικό τους μοναδικό τρόπο έστειλαν τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μέσα από τους θαλασσινούς μαγικούς κόσμους που ταξίδεψαν το πλήθος των θεατών που κατέκλυσε το γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη μεγάλη γιορτή, με την ευκαιρία λήξης της φετινής χρονιάς.    


Στο  θαλασσινό ταξίδι των παιδιών γεμάτο με χρώματα, ρυθμό, τραγούδια και παιχνίδια ζωντάνεψε το παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά «Το μαγικό κοχύλι της γοργόνας», μία ιστορία για εκείνους που δεν περιμένουν μαγικές λύσεις στα προβλήματα τους, αλλά ξέρουν να αγωνίζονται με τις δικές τους δυνάμεις, στηριζόμενοι στις αρχές και στις αξίες τους.           


Την ικανοποίηση και τη χαρά, μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τους εκατοντάδες γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών τους.     
Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να στηρίξει στην πράξη την εργαζόμενη μητέρα στη δύσκολη καθημερινότητα της, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν και εφέτος οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
«Είμαι ικανοποιημένος γιατί καταφέραμε και τη χρονιά αυτή να διατηρήσουμε στο Μαρούσι υψηλή την ποιότητα υπηρεσιών, παρά το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να λειτουργήσουμε με λιγότερο προσωπικό, αλλά και με μικρότερη χρηματοδότηση. Αλλά, η έλλειψη αυτή δεν φάνηκε χάρη στην καθημερινή σκληρή προσπάθεια του υπάρχοντος προσωπικού μας, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε.»


Αναφερόμενος στη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών την προσεχή χρονιά υπογράμμισε: «Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε και την επόμενη χρονιά να διατηρήσουμε την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες της πόλης, φιλοξενώντας στους σταθμούς τα παιδιά τους. Παράλληλα θέλω να γνωρίζετε πως κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, προκείμενου η πόλη μας να αποκτήσει ακόμη περισσότερους, ακόμη πιο σύγχρονους, ακόμη πιο λειτουργικούς παιδικούς σταθμούς.  Στο πλαίσιο αυτό είναι σε εξέλιξη η κατασκευή ενός ακόμη νέου παιδικού σταθμού, σε μια από τις πλέον πολυπληθείς γειτονιές του Αμαρουσίου, την Κοκκινιά, ενώ σειρά θα πάρει μετά η γειτονιά του Ψαλιδίου, όπου εκεί προγραμματίζουμε την κατασκευή ενός ακόμη νέου παιδικού σταθμού.»            
   
Ο κος Πατούλης κλείνοντας τον χαιρετισμό του, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους εργαζόμενους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, ζητώντας    από τους παρευρισκόμενους να τους τιμήσουν μ’ ένα θερμό χειροκρότημα για την άοκνη προσπάθεια και την πολύτιμη συμβολή τους στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.


Θερμό ευχαριστώ προς το προσωπικό εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κος Νικόλαος Κάββαλος για το ενδιαφέρον και την αγάπη με τα οποία αγκαλιάζουν τα παιδιά τις ώρες που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση της μεγάλης γιορτής των παιδιών.      


Στη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο