Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού απέκτησε το δικό του «σπίτι» στο Μαρούσι, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
|download _.jpg file 214  KB|


|download _.jpg file 165  KB|
 Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού απέκτησε το δικό του «σπίτι» στο Μαρούσι, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης: «είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και στηρίζουμε τον εθελοντισμό»


 
Μετά από 50 χρόνια παρουσίας του στο Μαρούσι, το Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού απέκτησε τη δική του στέγη, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου. Τα «αστέρια», τα «πουλάκια» και οι «οδηγοί» του Αμαρουσίου θα στεγάζονται σε τμήμα του νεοκλασικού κτηρίου που βρίσκεται επί της Βορείου Ηπείρου και Μεσογείων.


Τα εγκαίνια των γραφείων του τμήματος έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τον εθελοντισμό.


Απ΄ την πλευρά τους, τόσο η Πρόεδρος του Δ. Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κ. Ρίκα Καραγιάννη όσο και η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου, κ. Χριστίνα Βάγια, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη για την προσφορά του χώρου, τονίζοντας ότι μετά από 50 χρόνια παρουσίας του Τμήματος Οδηγισμού στο Μαρούσι, αποκτά επιτέλους τη δική του στέγη χάρη στις πρωτοβουλίες της νέας Διοίκησης.


Είναι χαρακτηριστικό  μάλιστα ότι από τη στιγμή που το Τμήμα απέκτησε τη δική του στέγη, τα μέλη του υπερτριπλασιάστηκαν.


Μετάβαση στο περιεχόμενο