Το σημαντικό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ στην προστασία της Δημόσιας υγείας τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων

Print Friendly, PDF & Email

Το σημαντικό ρόλο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στην προστασία της Δημόσιας υγείας, τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο εκδήλωσης για την  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε για την ανάγκη να ισχυροποιηθούν οι πολιτικές πρόληψης σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ προειδοποίησε εγκαίρως για την ανάγκη πολιτικών πρόληψης για την επιδημία της γρίπης η οποία στοίχισε πολλές ζωές κατά την περσινή χρονιά. Επίσης έχει επισημάνει την ανάγκη εθνικής πολιτικής στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. Το ΚΕΕΛΠΝΟ με το εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό του έχει σημαντικό και δύσκολο έργο.

Πρόκειται να υπάρξει στενή συνεργασία με την  ΚΕΔΕ γιατί η προαγωγή της Δημόσιας υγείας είναι ζήτημα υπερκομματικό.

Ωστόσο μετά λύπης μου διαπιστώνω την απουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας από τη σημερινή εκδήλωση γεγονός που δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενους.»

 

Σχετικά αρχείαΤο σημαντικό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ στην προστασία της Δημόσιας υγείας τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο