Το ροκ μουσικό παλμό της έδωσε η νεολαία της πόλης στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Ροκ ελληνικούς και ξένους ρυθμούς απέδωσαν οι νεαροί ερμηνευτές.

Πολυπληθές ακροατήριο, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκε στο χώρο της συναυλίας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη,με το γιο της Αλέξανδρο και η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη παραβρέθηκαν,επίσης, στη βραδιά.

Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας,η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη,το γιο της Αλέξανδρο και η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη,ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη συναυλία.


 


Ροκ νότες και στίχοι πλημμύρισαν την πλατεία Ηρώων οι νεαροί μαθητές των μοντέρνων τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και Φωνητικής, στη ροκ συναυλία που διοργάνωσε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής καλλιτεχνικής χρονιάς. Μαζί με τα παιδιά, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.


Οι νεαροί ερμηνευτές και οι μουσικοί που τους πλαισίωσαν ενθουσίασαν όσους βρέθηκαν κοντά τους για να τους παρακολουθήσουν. Μεταφέροντας στο ακροατήριο τον παλμό της νιότης αλλά και της αγάπης τους για τη μουσική εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών ως καλύτερη ανταμοιβή για την πολύ καλή τους παρουσία.


Κατά την έναρξη της συναυλίας τα παιδιά είχε καλωσορίσει επί της σκηνής η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, που είχε και την επιμέλεια της μουσικής βραδιάς, ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κλείνοντας τη βραδιά συνεχάρη τα παιδιά για την εμφάνιση τους.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο