Το ραντεβού τους για τη νέα καλλιτεχνική σεζόν ανανέωσαν οι σπουδαστές και φίλοι του χορού στο αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό λάτιν πάρτυ του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τους καθηγητές Μ. Θεοδωράτου, Ν. Κάμζέλα, Π. Κορμάς, Τ. Κατσάρα, Ε. Κεραμάρη, και Ι. Ντάρλα. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με την υπεύθυνη των ευρωπαϊκών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ε. Κεραμάρη, το δάσκαλο χορών Π. Κορμά, και σπουδαστές του ΚτΠ.Στιγμιότυπο από τη χορογραφία που παρουσίασαν η καθηγήτρια latin & latin hip hop Ν. Καμζέλα, και ο παρτενέρ της Α. Παπαδόπουλο.

Χορευτές ενώ ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο τερέν.


 


Με τη συμμετοχή μαθητών και φίλων του χορού πραγματοποιήθηκε το τελευταίο για τη φετινή σεζόν λάτιν πάρτυ του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο, ενώ δύο τυχεροί κέρδισαν υποτροφίες δωρεάν φοίτησης σε τμήμα της αρεσκείας τους με την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.


Τους συμμετέχοντας στο τελευταίο για τη φετινή χρονιά λάτιν πάρτυ καλωσόρισε και εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη του μαθητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου για τις διακρίσεις τους, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους και ανανέωσε το ραντεβού τους με την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς.


Στη διάρκεια του πάρτυ παρουσιάστηκαν χορογραφίες από το δάσκαλο salsa του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Τάσο Κατσάρα, και μαθητές του, όπως, επίσης, από την καθηγήτρια latin & latin hip hop Νικόλ Καμζέλα, και τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση υποτροφιών φοίτησης σε τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού από τη νέα χρονιά.


Συγκεκριμένα, η πρώτη κλήρωση έγινε μεταξύ των μαθητών του καθηγητή λάτιν χορών Πάνου Κορμά, οι οποίοι διακρίθηκαν σε αγώνες λάτιν χορών, και συγκεκριμένα μεταξύ των οποίων: Βασιλική Πιπίδη, Βασιλική Σπύρου, Μαραβίλη Αλεξιάδου, Χριστίνα Χαρανά, Σοφία Κουτσομύτη, Αικατερίνη Κακουλίδου, Ιωάννα Σκιαδά, Δήμητρα Αντωνάκη, Μιλτιάδης Κατέβας και Ευθύμιος Παρώνης. Την υποτροφία για δωρεάν φοίτηση για ένα έτος στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού σε τμήμα της αρεσκείας της κέρδισε η μαθήτρια Δήμητρα Αντωνάκη.


Στη δεύτερη κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο πάρτυ. Για την υποτροφία τρίμηνης δωρεάν φοίτησης στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κληρώθηκε το εισιτήριο-λαχνός με τον αριθμό 836 που ανέδειξε τυχερή τη Δήμητρα Ντάρα.


Παρόντες στο πάρτυ ήταν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, η υπεύθυνη των τμημάτων του Έφη Κεραμάρη καθώς και καθηγητές


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο