Το πυροφυλάκειο τoυ ΣΠΑΠ στο Δάσος Συγγρού επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης στο πυροφυλάκειο του ΣΠΑΠ στο Δάσος Συγγρού, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στο χώρο ευθύνης των Προσκόπων σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την πυροπροστασία του Δάσους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, τον Τοπικό Έφορο Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων Ν.Μπόγδανο και μέλη του ΙΓΕ κατά την επίσκεψη του στο πυροφυλάκειο του ΣΠΑΠ στο Δάσος Συγγρού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης με εργαζόμενους και εθελοντές του ΣΠΑΠ κατά την επίσκεψη του στα γραφεία του Συνδέσμου.  


 


Το πυροφυλάκειο του ΣΠΑΠ στο Δάσος Συγγρού, στο οποίο συμμετέχει εθελοντικά η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση  του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να επιθεωρήσει το χώρο ευθύνης των Προσκόπων σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια του Δάσους.   


Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κτήμα Συγγρού ο κος Πατούλης με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα και μελών του ΙΓΕ   ξεναγήθηκε στο χώρο, ενημερώθηκε για το έργο της πυροπροστασίας που έχουν αναλάβει οι Πρόσκοποι για το μήνα Ιούλιο στο Δάσος Συγγρού και αντάλλαξε  απόψεις με τον Τοπικό Έφορο Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων κο Νίκο Μπόγδανο.


Παράλληλα, συνεχάρη το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την εθελοντική προσφορά του και σε αυτόν τον τομέα, σημειώνοντας ότι μέσα από τη αγαστή και στενή συνεργασία των δύο φορέων μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας και να διασφαλίσουμε το Δάσος Συγγρού από τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.


Από την πλευρά του ο κος Μπόγδανος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ για την άμεση ανταπόκρισή του να υποστηρίξει το έργο των Προσκόπων, με τη διάθεση του απαραίτητου και αναγκαίου εξοπλισμού.      


Στη συνέχεια, ο κος Πατούλης επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του ΣΠΑΠ, όπου διεξήχθη σύσκεψη με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Συνδέσμου.
   
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου διέθεσε στα μέλη των Προσκόπων που συμμετείχαν στις δράσεις  πυροπροστασίας του Δάσους Συγγρού:
– Μία στρατιωτική σκηνή 12 ατόμων.
– 3 ασύρματα επικοινωνία τύπου UV-3R Dual Band
– 2 πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως ABC PA 6Kg έκαστος
– 1 πλήρες φαρμακείο
– Δύο βεντάλιες για την αποκομιδή φύλλων, δύο τσάπες, δύο φτυάρια, κρεβάτια, υπνόσακους, κινητό τηλέφωνο, κιάλια προβολείς – φακούς.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο