Το πρώτο της παιδικό βιβλίο παρουσίασε η συντοπίτισσα Άννα Κουτούζη, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΤα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη μεταφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθ. Βλαχοπιώτης στη συγγραφέα ʼννα Κουτούζη για το παιδικό βιβλίο της που παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
|download file .jpg 82KB|


Το παιδικό βιβλίο «Το Ποντίκι με την Κόκκινη Μύτη» της συντοπίτισσας ʼννας Κουτούζη, που απευθύνεται όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες, παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με την υποστήριξη του Δήμο Αμαρουσίου.


Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, ο οποίος μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του κ. Πατούλη προς την συγγραφέα σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου, παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οποία προτεραιότητα έχει η καθημερινότητα του πολίτη, δίνει έμφαση και επενδύει στον πολιτισμό, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που προάγει τη δημιουργική έκφραση και την καλλιτεχνική δημιουργία και προσφέρει ευχάριστη διέξοδο στους πολίτες. Σήμερα είμαστε εδώ –πρόσθεσε- για να στηρίξουμε τα πρώτα βήματα μίας νέας αξιόλογης συγγραφέως. Παράλληλα όμως τιμούμε όσους με το έργο τους έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, απονέμοντας τους τιμητικές διακρίσεις ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης.»

Η συγγραφέας κα ʼννα Κουτούζη στην ομιλία της εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, στη σημαντική αυτή στιγμή για την ίδια, που είναι η παρουσίαση του πρώτου της παραμυθιού, του οποίου έχει και την επιμέλεια της εικονογράφησης.


Το παραμύθι προλόγισαν η κα. Μαρία Μινέτου απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, ο κ. Γεώργιος Αποστόλου φιλόλογος, η κα Χρύσα Κουτρούλη νηπιαγωγός και ο κ. Σόλων Σολομών γιατρός παθολόγος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Αλεπούς.


Την παρουσίαση του παραμυθιού από τη συγγραφέα επένδυσε με μουσική στο πιάνο η κα Έλενα Καραϊσκου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο