Το Πρωτάθλημα Ελλάδος στο πόλο Κορασίδων κατέκτησε ο Τρίτων Αμαρουσίου. Την ομάδα συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 256KB|


 


Την ομάδα πόλο κορασίδων του Τρίτωνα Αμαρουσίου, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Οι τελικοί αγώνες του Πρωταθλήματος έγιναν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, και η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια, νικώντας στον Τελικό τον Πανιώνιο με 10-4.

Ο κ. Πατούλης δέχθηκε τις πρωταθλήτριες στο γραφείο του και τους απένειμε τιμητικό αναμνηστικό για την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας. Παράλληλα επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό των ομάδων του Αμαρουσίου και θα επιβραβεύει τις επιτυχίες τους και τόνισε ότι στο Κολυμβητήριο του Δήμου Αμαρουσίου θα διοργανωθούν και άλλοι αγώνες στο άμεσο μέλλον.

Οι κοπέλες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, με προπονητή τον Σ. Λέανδρο, είναι οι : Κ. Σοφρωνά, Βιρ. Καρκάνη, Ι. Μιλιώτη, Τ. Παπάζογλου, Τ. Ρομίτι, Ι. Χαραλαμπίδου, Αλ. Μπενέκου, Αν. Χαραλαμπίδου, Στ. Χαραλαμπίδου, Ι. Μπενέκου, Κ. Στρίδη, Στ. Κεχαγιόγλου,  Εβ. Παπάζογλου, Αν. Στρίδη.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο