Το ποσό που συγκέντρωσε για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, το αθλητικό σωματείο ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραλαμβάνοντας το αποδεικτικό του ποσού από τον Πρόεδρο της αθλητικής ομάδας Α.Σ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αντ. Τσέκενη. Μαζί τους ο Αντιδήμαρχος Ν. Αλεπούς, και ο ταμίας του αθλητικού σωματείου Γ. Θωμόπουλος.


Τα έσοδα από τα εισιτήρια που πουλήθηκαν στον τελευταίο για το 2012 αγώνα μπάσκετ ανδρών του κυπέλου ΕΣΚΑ κόντρα στον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, προσέφερε το αθλητικό σωματείο ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου. Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού στο λογαριασμό του Ταμείου παρέδωσε στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τσέκενης.


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, κατά τη συμβολική παραλαβή του ποσού που συγκεντρώθηκε στον αγώνα που ανέδειξε νικήτρια τη ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, χαιρέτισε θερμά την πρωτοβουλία Διοίκησης και αθλητών, καλώντας και άλλους φορείς και συλλόγους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.


Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου έχει συσταθεί εδώ και μερικούς μήνες με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και μέχρι στιγμής έχει στηρίξει οικονομικά πέντε οικογένειες της πόλης.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, καθώς και ο ταμίας του αθλητικού σωματείου Γιώργος Θωμόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο