Το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου ενισχύουν και υποστηρίζουν οι εθελοντές και σύλλογοι της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του Φυσιολατρικού – Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού – Κοινωνικού Ομίλου Αμαρουσίου «ΠΝΟΗ», δίνει τις θερμές ευχές του για το νέο χρόνο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, τον Πρόεδρου του Συλλόγου «Πνοή» Ευαγγ. Κουτρουμπή, μέλη και φίλους του συλλόγου.


Τη σημαντική ενεργό συμμετοχή των εθελοντών και συλλόγων της πόλης στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, που έχει στόχο τη συμπαράσταση και υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φυσιολατρικού – Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού – Κοινωνικού Ομίλου Αμαρουσίου «ΠΝΟΗ».


Ο κος Πατούλης αναφερόμενος στο ευρύτατο δίκτυο κοινωνικών δομών που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, Το Γεύμα Αγάπης, η Δημοτική Ιματιοθήκη, το Δημοτικό Πολυιατρείο κ.α. υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή των εθελοντών και των συλλόγων της πόλης στην λειτουργία των δομών αυτών, με την προσφορά υπηρεσιών, ειδών φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Ευάγγελο Κουτρουμπή για τη συμμετοχή του Συλλόγου στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την προστασία και αναβάθμιση του αστικού και περιαστικού πρασίνου, ευχόμενος στους παριστάμενους καλή και δημιουργική νέα χρονιά.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σπύρος Σταθούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο