Το «παρών» έδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού του Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ανταλλάσσει ευχές για καλές Αποκριές με το Δημήτρη Θεοχάρη, μέλος του ΔΣ του συλλόγου, την πρόεδρο του συλλόγου, Βασιλική Τζιτζικοπούλου, (αριστερά), το Βασίλη Νικολόπουλο, αντιπρόεδρο του συλλόγου, και το Γεώργιο Μαρκόπουλο, ταμία του συλλόγου (δεξιά), μετά των συζύγων Γεωργία Νικολοπούλου, και Αφροδίτη Θεοχάρη.
|download file .jpg 84Kb|


Στον αποκριάτικο χορό του εξωραϊστικού συλλόγου Ψαλιδίου, που πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με αφορμή τις Αποκριές, παραβρέθηκε την Τσικνοπέμπτη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Σε φιλικό κλίμα, και με εορταστική διάθεση, ο κ. Κατσιγιάννης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συλλόγου για καλές Αποκριές, αλλά και δέχτηκε τις ευχές τους για να τις διαβιβάσει στο Δήμαρχο Αμαρουσίου μαζί με τις ευχαριστίες τους, που στηρίζει κάθε δραστηριότητα τους και βρίσκεται κοντά σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο