Το Πανεπιστήμιο του Leeds ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη φοιτητών της Σχολής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου της βρετανικής πόλης Leeds στο Μαρούσι, το Πανεπιστήμιο απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζοντας τις ευχαριστίες των συνοδών καθηγητών για την φιλοξενία, την ξενάγηση στην πόλη, το ΟΑΚΑ και τη Δημοτική Πινακοθήκη καθώς και την ενημέρωση που έγινε στους φοιτητές για τους τρόπους διαχείρισης ζητημάτων αστικής ανάπτυξης. Η επιστολή, η οποία υπογράφεται από τον Καθηγητή Μετανάστευσης και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Σχολής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Leeds κ. John Stillwell, έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κ. Πατούλη,


Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε εσάς και τους συναδέλφους σας για την υποδοχή της αντιπροσωπίας και την άκρως εκπαιδευτική και ευχάριστη επίσκεψη που οργανώσατε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και το Ολυμπιακό Στάδιο. Η αντιπροσωπεία μας, που αποτελείτο από καθηγητές και σπουδαστές Γεωγραφίας, ενημερώθηκε για τους τρόπους διαχείρισης ζητημάτων αστικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα την επαύριο μεγάλης εμβελείας διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο για την κατατοπιστική του παρουσίαση και για τον άμεσο τρόπο απάντησης στις ερωτήσεις μας, καθώς και στην κ. Ειρήνη Χαλιώτη, τον κ. Μιχ. Χρηστάκη και τον κ. Αλέξανδρο Καρβούνη, για τις άριστες παρουσιάσεις τους. Θα ήθελα να απευθύνω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στην κ. Γεωργία Ζαχαράκη, η οποία συνόδευσε την αντιπροσωπεία στο Ολυμπιακό Στάδιο και ιδιαιτέρως την κ. Μαριάνα Μαρκουλή, η οποία επέβλεπε την όλη επίσκεψη.

Σας ευχαριστώ επίσης για τα αναμνηστικά δώρα που παραχωρήσατε σε μένα και τους συναδέλφους μου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας.

Ανυπομονώντας να επισκεφτώ την πόλη σας σε μια νέα επίσκεψη του Πανεπιστημίου, τον Απρίλιο του 2010.

Με τις θερμότερες ευχές,

John Stilwell
Καθηγητής Μετανάστευσης και Περιφερειακής Ανάπτυξης
Σχολή Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Leeds
Ηνωμένο Βασίλειο»

Μετάβαση στο περιεχόμενο