Το νέο προπονητή της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου Νίκο Λινάρδο, καλωσόρισε στην ομάδα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το νέο προπονητή της ομάδας Νίκο Λινάρδο, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρο του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ Βασίλη Κωνσταντίνου (δεξιά). Από αριστερά, ο Διευθυντής της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και έφορος του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ Ευστάθιος Μόκκας, και ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Γενικός Γραμματέας του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ και μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης.
|download file .jpg 82 KB|


Πρώτη επίσημη συνάντηση με το νέο προπονητή της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου Νίκο Λινάρδο, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή της Διοίκησης της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’. Στη συνάντηση για την υποδοχή του νέου τεχνικού που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου, έγινε, επίσης, μία πρώτη συνεργασία και ενημέρωση σε σχέση με τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.


Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συνάντησης με το νέο προπονητή και εκπροσώπους της Διοίκησης της ομάδας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: ‘Ευχόμαστε στο Νίκο Λινάρδο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως προπονητή της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου. Ο κ. Λινάρδος, προέρχεται από τα σπλάχνα της πόλης και της ομάδας του Αμαρουσίου και ως παίκτης και ως προπονητής πάλι στο παρελθόν. Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ήδη κατατεθεί οι απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές και είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι. Ως Διοίκηση του Δήμου στόχος μας είναι σε συνεργασία με τους προπονητές του Αθλητικού Οργανισμού και τους γυμναστές των σχολείων να δημιουργήσουμε μία Ακαδημία Μπάσκετ που θα αποτελέσει το φυτώριο για νέους επαγγελματίες παίκτες. Μέσα σε αυτήν θα ωριμάσουν νέοι παίκτες, από το Γυμνάσιο στο Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και στη ΝΙΚΗ Αμαρουσίου, και κατόπιν στην επαγγελματική ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου. Στην ανάδειξη της πόλης μας σε μπασκετούπολη σημαντικά θα συμβάλουν και οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις. Μέσα στους επόμενους μήνες ολοκληρώνεται το κλειστό γυμναστήριο στο ανατολικό Μαρούσι και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου ‘Σπύρος Λούης’ ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο γυμναστήριο που και αυτό θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του μπάσκετ στο Μαρούσι. Στόχος είναι τα γήπεδα να γεμίσουν με νέους της πόλης μας‘.


Καλωσορίζοντας με τη σειρά του το Νίκο Λινάρδο στη νέα του θέση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ Βασίλης Κωνσταντίνου, ανέφερε: ‘Ως Διοίκηση της ομάδας γνωρίζουμε πολύ καλά τον προπονητή που επιλέγουμε. Δίχως υπερβολή έχει προσφέρει τα πάντα στην ομάδα από όλα τα πόστα εδώ και 10 χρόνια και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής και τη δική μας συνεργασία το Μαρούσι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της Α1 εθνικής κατηγορίας‘.


Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συνάντησης, ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Λινάρδος, δήλωσε: ‘Είναι ευτυχής συγκυρία που αναλαμβάνω πάλι ως επικεφαλής προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα και διαβεβαιώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πάντα με την αμέριστη βοήθεια των ανθρώπων της Διοίκησης της ομάδας και του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για να κρατηθεί η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στην Α1 εθνική κατηγορία‘.


Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Γενικός Γραμματέας του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ και μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ Κωνσταντίνος Κουτσούκος, και ο Διευθυντής της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και έφορος του Γ.Σ.Α ‘Ερασιτέχνης’ Ευστάθιος Μόκκας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο