Το μουσικό αφιέρωμα στον Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Το μουσικό αφιέρωμα στον Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών» στο Μαρούσι, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.

Ο Σπύρος Πολυκανδριώτης, με βαθιά ριζωμένες οικογενειακές μνήμες και καταβολές στην παραδοσιακή μουσική, αλλά και έπειτα από πολύχρονη έρευνα και συστηματική ενασχόληση με το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, αναβίωσε επί σκηνής μνήμες παλιές με μια συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο και τραγουδοποιό Θεόδωρο Πολυκανδριώτη.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το αφιέρωμα στον Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015», μίλησε για «αγαπημένους καλλιτέχνες και ανθρώπους της τέχνης που για μια ακόμα χρονιά δίνουν το «παρών» σε συναυλίες και αφιερώματα με επίκεντρο διακεκριμένους καλλιτέχνες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, και Πέτρος Κόνιαρης, αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες ανάμεσά τους η Ελένη Φιλίνη. Τη βραδιά παρουσίασε η εικαστικός Δώρα Μαλτέζου.

Οι εκδηλώσεις του Μάρτη Τεχνών στο Μαρούσι, θα συνεχιστούν την Τετάρτη 18/03 με τη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» στο Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας, το Σάββατο 21/03 και την Κυριακή 22/03, με τα Σεμινάρια Κεραμικής και Αγγειοπλαστικής για παιδιά «Με χώρα και νερό κάνω έναν κόσμο θαυμαστό!».

Για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, δίπλα στο HELEXPO) προβλέπεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Ώρα αναχώρησης στις 11/03, 14/03, 18/03 και 23/03: 18:45

Επιστροφή από Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 8056314-5

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρ. Χαλιώτη, και τον Σπ. Πολυκανδριώτη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρ. Χαλιώτη, και τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Πέππα, και Ε. Βλάχου Σταματάκη.


Στιγμιότυπο από τη συναυλία.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προσφέροντας ένα λεύκωμα του Αμαρουσίου στον Σπ. Πολυκανδριώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο