Το Μαρούσι ζει στους ρυθμούς του τελικού του CHAMPIONS LEAGUE

Print Friendly, PDF & Email

«Ελάτε να σηκώσουμε το Κύπελλο στο Δημαρχείο» Το Κύπελλο του CHAMPIONS LEAGUE φιλοξενείται για δύο μέρες στο Δημαρχείο ΑμαρουσίουΟ Δήμος Αμαρουσίου θα βρεθεί για μια ακόμη χρονιά στο επίκεντρο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων φιλοξενήθηκε στην πόλη μας στο Ολυμπιακό Στάδιο Αμαρουσίου, αλλά και το FINAL 4 της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ πριν λίγες ημέρες, μια ακόμη σημαντική αθλητική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί κι αυτή στο Μαρούσι.
Πρόκειται για τον τελικό του CHAMPIONS LEAGUE στο ποδόσφαιρο, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι στις 23 Μαΐου 2007.


Και το Μαρούσι, ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης, θα δώσει και σε αυτήν την διοργάνωση δυναμικό παρόν.


Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου προγραμματίζει μια σειρά από εκδηλώσεις:

  • Θα φιλοξενήσει για δύο μέρες, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαίου 2007 το Κύπελλο του CHAMPIONS LEAGUE σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου, η οποία θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου,.  Οι φίλαθλοι και οι μαθητές των σχολείων της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το βαρύτιμο τρόπαιο της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και να φωτογραφηθούν με αυτό. Στην αίθουσα θα υπάρχουν επίσης γιγαντοοθόνες που θα προβάλλουν στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές του φετινού CHAMPIONS LEAGUE. Η υποδοχή του Κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη, 16 Μαίου 2007 και  ώρα 13.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη. Στην τελετή υποδοχή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και διεθνείς ποδοσφαιριστές.

  • Παράλληλα ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει την ίδια μέρα  ποδοσφαιρικό τουρνουά  5Χ5 για μαθητές και παιδιά του Αθλητικού Κέντρου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, στην οποία θα στηθεί για το σκοπό αυτό ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα από το Δήμαρχο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο